Krijg weer grip op je gezondheid

Ik als

som therapeut

geef je op basis van een lichaamsscan gerichte levensstijl adviezen volgens de nieuwste gezondheidsbevorderende inzichten waarmee je de voorwaarden creëert zodat je lichaam weer zélf kan herstellen. Zo vullen we elkaar aan.

Gezondheid is een optelsom. Het advies is om dan het hele lichaam te onderzoeken, ondersteunen en te behandelen als het uit balans is.

Doet je rug pijn? Dan ligt dat mogelijk niet alleen aan die wervel of spieren er omheen, maar misschien staat je bekken niet goed. Of misschien zijn je darmen erg gevoelig doordat je dagelijks iets eet waar je lichaam gevoelig op reageert. En je darmen zitten aan je rug vast! Of misschien heb je veel werk of relatie stress en is jouw rug de zwakste plek, die zich als eerste meld als jij uit balans raakt.

Healtcheck voor je lichaam

lichaamsscan

  • Meting

  • Persoonlijk gezondheidsadvies
  • Behandelingen

1-Meting met lichaamsscan

Energie in je lichaam is meetbaar met de Vitalfeld lichaamsscan van Global Diagnostics (GD).Wanneer je bij mij op consult komt, zal ik je eerst aan de GD leggen. Ik plak dan 2 elektrodes op de binnenzijde van je enkels die in 8 minuten 612 elektromagnetische golven door je lichaam stuurt, waar je niks van voelt. De elektromagnetische golven worden geanalyseerd en op een computerscherm weergegeven in een overzichtelijk 3D beeld en grafieken. Tijdens de 8 minuten meting stuurt de lichaamsscan 612 frequenties je lichaam in. Door deze meting krijg ik inzicht in hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Virussen, bacteriën schimmels, allergieën, verzuring in specifieke spieren, blokkades in wervels, gewrichten die niet soepel zijn, bloedvaten en zenuwbanen kunnen allemaal worden gemeten.

Persoonlijk
gezondheidsadvies

2-Persoonlijk gezondheidsadvies 

Met de meting laat ik jou concreet zien hoe je jouw gezondheid zelf kan verbeteren. Gezondheid is de SOM van delen, op chemisch, mechanisch, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Als SOM therapeut geef ik je graag holistisch advies om jouw immuunsysteem zelf weer supersterk te maken, alle delen van je gezondheid komen aan bod zodat je inzicht krijgt in de oorzaak van je: lichaamssysteem, klachten op: celniveau, op energieniveau,  spijsverteringsysteem, spierstelsel en skelet, hormonaal systeem, hart -en bloedvatenstelsel, urogenitaal systeem, zintuiglijke organen, ademhalingssysteem, hersenen en zenuwstelsel, voortplantingssysteem, autonoom zenuwstelsel, mond -en kaakstelsel.

Behandelingen

3-Behandelingen

Gedurende de behandeling blijf je verbonden met de GD-apparatuur. De GD stelt een behandelplan op, voortkomend uit je meting. Als SOM-therapeut kan ik specifieke aspecten toevoegen om de behandeling te verfijnen, afhankelijk van je eventuele klachten. We helpen de systemen in je lichaam die momenteel een disbalans ervaren met de GD, door ze een duwtje te geven in de richting van herstel.

Door het toepassen van onmerkbare prikkels, krijgt het zelf herstellend vermogen van het lichaam een boost en ontvangen zwakkere systemen de nodige ondersteuning. Afhankelijk van je klachten kunnen de verstoringen doorgaans na 4-8 behandelingen worden verholpen, maar dit varieert per individu. Iedereen met of zonder klachten en/of aandoeningen, kinderen en volwassenen zijn van harte welkom.

.