HEALTCHECK VOOR JE LICHAAM

lichaamsscan

1-Meting met lichaamsscan 

Energie in je lichaam is meetbaar met de Vitalfeld lichaamsscan van Global Diagnostics (GD).Wanneer je bij mij op consult komt, zal ik je eerst aan de GD leggen. Ik plak dan 2 elektrodes op de binnenzijde van je enkels die in 8 minuten 612 elektromagnetische golven door je lichaam stuurt, waar je niks van voelt. De elektromagnetische golven worden geanalyseerd en op een computerscherm weergeven in een overzichtelijk 3D beeld en grafieken. Tijdens de 8 minuten meting stuurt de lichaamsscan  612 frequenties je lichaam in. Door deze meting krijg ik inzicht in hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Virussen, bacteriën schimmels, allergieën, verzuring in specifieke spieren, blokkades in wervels, gewrichten die niet soepel zijn, bloedvaten en zenuwbanen kunnen allemaal worden gemeten.

.

Persoonlijk

gezondheidsadvies

2-Persoonlijk gezondheidsadvies 

Met de meting laat ik jou concreet zien hoe je jouw gezondheid zelf kan verbeteren. Gezondheid is de SOM van delen, op chemisch, mechanisch, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Als SOM therapeut geef ik je graag holistisch advies om jouw immuunsysteem zelf weer supersterk te maken, alle delen van je gezondheid komen aan bod zodat je inzicht krijgt in de oorzaak van je: lichaamssysteem, klachten op: celniveau, op energieniveau,  spijsverteringsysteem, spierstelsel en skelet, hormonaal systeem, hart -en bloedvatenstelsel, urogenitaal systeem, zintuiglijke organen, ademhalingssysteem, hersenen en zenuwstelsel, voortplantingssysteem, autonoom zenuwstelsel, mond -en kaakstelsel.

.

.

Behandelingen

3-Behandelingen 

Voor de behandeling blijf je aangesloten op de apparatuur van de GD. De GD doet een behandelvoorstel, dat voortkomt uit je meting. Als SOM therapeut heb ik de mogelijkheid om specifieke onderdelen daar aan toe te voegen, hiermee de behandeling te concretiseren afhankelijk van je eventuele klachten. De systemen in je lichaam die op dit moment een disbalans ervaren, geven we met de GD een duwtje in de goede richting, namelijk richting herstel. Middels niet voelbare prikkels krijgt het zelf herstellend vermogen van het lichaam een boost en systemen die zwakker zijn krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben. Afhankelijk van jouw eventuele klachten, kunnen de verstoringen verholpen worden door gemiddeld 4-8 behandelingen, dit varieert per persoon. Iedereen met of zonder klachten, met of zonder aandoeningen, kinderen en volwassenen zijn van harte welkom.

.