Ieder mens is uniek

een holistische aanpak, op weg naar een gezond en vitaal leven

Hayy, ik ben

Neşe Kelekçi

Als SOM-therapeut is mijn missie om jou met behulp van de Global Diagnostics (GD) lichaamsscan inzicht te geven in je gezondheid en je persoonlijke adviezen en behandelingen aan te bieden om je welzijn en vitaliteit te optimaliseren.

Van jongs af aan was ik gepassioneerd om in de zorg te werken. Na de middelbare school behaalde ik mijn propedeuse in HBO-V en studeerde ik in 2009 af als verpleegkundige. Tijdens mijn HBO-V opleiding kreeg ik de kans om een minor in complementaire geneeskunde te volgen, wat een geweldige toevoeging was aan mijn reguliere opleiding. Hierdoor maakte ik kennis met alternatieve zorg, zoals aromatherapie, kleurtherapie, diverse massages, voetreflexologie en meditatie. Na mijn HBO-V opleiding rondde ik de opleiding tot praktijkverpleegkundige af en werk ik sinds 2011 in een huisartsenpraktijk.

Mijn zoektocht naar een gezond leven leidde me naar SOM-gezondheid, waar ik de therapie zelf als positief en compleet heb ervaren. Dit inspireerde mij om in 2022 de opleiding tot SOM-therapeut te volgen. Nu ben ik de trotse eigenaar van Hayy Praktijk, gericht op gezondheid en vitaliteit.

Ik geloof in een holistische benadering en kijk daarom graag naar alle aspecten van je gezondheid. Met de GD lichaamsscan bied ik metingen, persoonlijke gezondheidsadviezen en behandelingen aan, zodat jij inzicht krijgt in je eigen gezondheid en vitaliteit.

Ik zie mezelf als een brug tussen reguliere en alternatieve/preventieve zorg. Door mijn ervaring in beide velden kan ik professioneel individueel gezondheidsadvies geven en de juiste hulpmiddelen aanreiken. Ik heb ervaring met het begeleiden van mensen met progressieve chronische aandoeningen, waarbij hun kwaliteit van leven centraal staat.

Samen werken we aan het optimaliseren van je gezondheid en vitaliteit. Ons lichaam weet precies wat het moet doen, maar soms heeft het zelfhelende vermogen extra ondersteuning nodig om te activeren en ons lichaam te helpen. Zo kan het zijn natuurlijke functies vervullen en bijdragen aan ons algehele welzijn.

Global Diagnostics Lichaamsscan

Voor een gezond en vitaal leven

Mijn missie als SOM therapeut is middels met de Global Diagnostics (GD) lichaamsscan, jou inzicht te geven in jouw gezondheid om zo persoonlijke gezondheidsadviezen en behandelingen te geven om je gezondheid en vitaliteit te helpen optimaliseren.

lichaamsscan

Iedereen zou in staat mogen zijn, om te begrijpen wat er gebeurt met zijn of haar  lichaam!

uniek

Ieder mens is uniek, dan is een holistische aanpak, de weg naar een gezond en vitaal leven.

doel

Inzicht geven in jouw gezondheid met de juiste tools om je gezondheid & vitaliteit te optimaliseren